SELENA ES е търговска компания,която повече от 15 години успешно дистрибутира на българския пазар професионални козметични продукти, професионални електроуреди и аксесоари в грижата за косата, предназначени за фризьорските и козметични салони.
Ние сме официален представител за България на европейски и световни марки, производители на висококачествени козметични продукти и инструменти - FARMAVITA, JUNGLE FEVER, BETTARI, KIEPE, GAMMAPIU, HAIRWAY, BABYLISSPRO, JOICO, MONTIBELLO, a последните бижута в портфолиото ни са най-иновативната белгийска марка в грижата за ръцете PRONAILS и брандът, който внася висша мода в салоните за красота, усещане за лукс и несравнимо качество BALMAIN HAIR COUTURE.
Със своите офиси на територията на България, SELENA ES обхваща географски територията на цялата страна. Фирмата разполага със собствени академии, които предлагат обучения за фризьорите и и много добре подбран и обучен персонал. SELENA ES е една модерна и перспективна българска компания, водещ дистрибутор на професионална козметика.
SELENA ES e верен партньор на салоните за красота!